Rejuvance

REJUVANȚA - Îmbunătățirea aspectului facial

Terapeut: Ioana Zamfir

1 sedinta individuala de 90 minute 200 ron

1 abonament 6 sedinte, cost ==> 1000 ron

Rejuvenția este o tehnică naturală holistică, cu efect revitalizant asupra corpului, minții și sufletului. Tehnicile manuale aplicate in cadrul unei sedinte constau in miscari delicate de alunecare (Rolfing) si presopunctura la nivelul fetei, gatului, umerilor si scalpului care ajuta la estomparea ridurilor si uniformizarea tenului prin imbunatatirea, echilibrarea si armonizarea structurilor pe trei nivele concomitent:

In primul rand, tesutul conjunctiv se relaxeaza, se desprind aderentele cu alte tesuturi, se imbunatateste circulatia sangelui, schimburile intercelulare, hidratarea si oxigenarea celulelor, detoxifierea celulelor prin limfa.

Totodata tensiunea si starea de stres a muschilor fetei si gatului datorate stresului si emotiilor reprimate (zambet inghetat), traumelor psihice, anxietatii, fricii acumulate in piele si muschi, sunt eliberate si musculatura fetei este tonica si flexibila, intreaga fata este relaxata si zambetul este natural și firesc, din suflet.

La nivelul meridianelor energetice se află armonizarea cu efectul de clarificare a minții și redescoperirea stării de fericire și bucurie.

 Efecte terapeutice:

Terapia Rejuvance este recomandata tuturor celor care doresc un tonus al fetei noi, un aspect revigorat al trasaturilor si o stare de bine generala imbunatatita.

De asemenea are efecte benefice in ameliorarea problemelor legate de articulatia temporo-mandibulara,  ajuta la tratarea sinuzitei şi în recuperarea medicala în paralizia Bell sau în pareze partiale ale fetei dupa AVC, faciliteaza reechilibrarea sistemului nervos, disparitia restrictiilor respiratorii, bruxismului, durerilor de cap si a migrenelor.

Contraindicatii:

Folosirea tehnicii Rejuvance este contraindicata in cazul afectiunilor dermatologice severe (acnee, veruci, herpes, rani), femeilor însarcinate, clientilor cu probleme psihice severe, diabet zaharat, epilepsie, după tratament cu Botox sau alte produse injectabile (ex: acid hialuronic), în perioada chimioterapiei la clienţii cu cancer.

Pentru rezultate durabile sunt recomandate 6-8 sesiuni de aproximativ 60 de minute la interval de 2-3 zile. Pentru a optimiza efectul de revitalizare a feței pe termen lung, vă recomandăm să vă mențineți o dată pe lună.