Masaj cu saculeti aromatici

Masajul cu saculeti aromatici

 

Acest masaj se face cu ajutorul a două saculete umplute cu plante medicinale și uleiuri esențiale.

Saculetii sunt incalziti la temperatura optima pentru masaj. Caldlra degajata de placuta acestia, cu Împreuna efecut relaxanți, detoxifiant si al amestecului de antiinflamator si ierburi Uleiuri rapide induc Starea de relaxare, de detensionare si vindecare-un, intru mod placut, blad, fara durere Sau disconfort.

Degajata de caldura la AJUTA acestia relaxarea musculara, si stimularea circulatiei sanguine limfatice.Vasele sangvină se dilata, la reglarea tensiunii ducand arteriale, activ IAR DIN saculeti substantelor Sunt cu usurinta si absorbite eficient.Totodata, de eliminare al Procesul toxinelor Este Acceleratelor.

Parfumul delicat raspandit de acest amestec de plante si uleiuri este un efect relaxant, benefic pentru persoanele tensionate, obosite sau stresate. Combinatia de masaj cu aromoterapie, imbinata cu efectul hedagogic al plantelor, amplificat de relaxarea produsului produs de caldura degajata de saculeti, fac ca mintea sa se relaxeaza, corpul se relaxeaza si emotiile neasteptate sa dispara ca printr-o magie.Organismul este ajutat sa functioneze mai bine, prin eliminarea toxinelor si a tensiunilor fizice, mentale sau emotionale.

Dupa o astfel de masaj veti bucura de un somn profund si odihnitor, care va va ajuta sa incarcati cu toata energia de care aventi nevoie pentru a face fata solicitarilor cotidiene.

Saculetii sunt umpluti cu: lavanda, mucegai, rozmarin, galbenele, flori de soc, ulei esential de lamaie.

Iata cum, inca odata natura ne sta la dispozitie pentru a ne gasi echilibrul, resursele si starea de sanatate intr-un mod placut si eficient.