Calatoriile Munay Ki

  • curs-munay-ki
  • munay-ki-2

munay-ki-2Calatoriile Munay Ki

 

 

Centru Terapie si cunoastere va invita la sa participati la cursul Munay Ki! Este un curs in care veti primi cele noua ritualuri care ne-au fost oferite de samanii Laika. Samanii incasi au realizat ca Pamantul se afla acum intr-un moment de profunde transformari si este necesar sa impartaseasca aceste puternice initieri si in afara liniei lor.

Sintagma "Munay Ki" provine dintr-un cuvant din limba Quechua si inseamna "Te iubesc" sau "Fii asa cum esti". Termenul de "Munay Ki" desemneaza cele noua ritualuri de initiere prin care o persoana devine inteleapta si puternica, cu constiinta si acceptarea faptului ca exista un Creator al tuturor.

Ritualurile Munay Ki sunt "codurile"  pentru noul om, cunoscut si sub numele de "homo luminosus" sau "fiinta de lumina". Munay Ki desemneaza  noua mari ritualuri de initiere care provin de la vechii membrii ai poporului Laika, femei si barbati deopotriva, cunoscatori ai secretelor terapeutice de mult uitate de omul modern. Ele ne ajuta sa pasim spre plenitudinea naturii noastre, prin tranformarea campului energetic uman si reinformarea, reprogramarea ADN-ului nostru, ceea ce ne face capabili sa ne dezvoltam un nou corp, cu alte date biologice, un corp care imbatraneste, se vindeca si moare intr-un chip complet diferit decat cel prescris de codul genetic anterior.

Acum e momentul sa pasim in propria noastra calatorie initiatica, de vindecare interioara, o sansa de a ne conecta la extraordinara lume a creatiei. Alegerea ne apartine si fiecare dintre noi face o alegere, chiar acum. Munay Ki este o invitatie de a pasi intr-o experienta de transformare, de transfigurare alchimica, o calatorie de explorare a puterilor de vindecare personala. Intrand in lumea creatorilor, alegem sa facem o lume din vis sa existe in realitate.

Ritualurile Munay Ki sunt impartite in trei categorii: ritualurile de baza, ritualurile transmise pe linie energetica si ritualurile ce vor urma.

Experienta ritualurilor Munay Ki se prezinta sub forma unor transmisii energetice care schimba vibratia campului energetic de lumina al initiatului(acest concept de CEL este principana unealta pe care samanul lucreaza; acest CEL contine toate povestile noastre, din toate vietile, cronicile durerilor si suferintelor noastre si caile spre vindecare; este ca un glob de lumina, de forma unui covrig, care ajunge pana la largimea bratelor si in pamant pana la 30 cm, in mijloc, exista un tunel ingust, prin care trecem cand murim; CEL-ul are exact forma pietrei Pi, pe care o primim in timpul initierilor Munay Ki; shamanii  cred si ca sufletul nostru este cuprins intr-o chakra situata deasupra capului nostru,chakra a opta, numita wiracocha). Aceste ritualuri sunt un proces in noua pasi sau etape, un proces care vindeca trecutului, adica mostenirea noastra genetica si karmica.

Ritualurile Munay Ki (ritualurile iluminarii) reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. El a infiintat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de autoreglare biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice.

Dr. AlbertoVilloldo este autorul cărţilor: "Şaman , vindecător, intelept" si "Sa refacem trecutul, sa vindecam viitorul prin recuperarea sufletului",”Initiere si iluminare”, “Neurostiinta iluminarii”,etc.

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai samani alaturi de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume. Pe masura ce aceste initieri se vor integra pe deplin in dumneavoastra o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Samanii incasi au realizat ca Pamantul se afla acum intr-un moment de profunde transformari si este necesar sa impartaseasca aceste puternice initieri si in afara liniei lor.

Invataturile poporului Laika sunt de o frumusete si o profunzime uimitoare si par paradoxale la prima vedere pentru cei obisnuiti cu un mod de gandire modern.Iat mai jos cateva din principiile definitorii ale acestei intelepciuni.

Teologia lor feminina se caracterizeaza,in primul rand, printr-un respect profund fata de tot ceea ce inseaman viata. Totul este sacru si totul este asa cum trebuie sa fie.

Din punctul de vedere al samanilor Laika, poveste iudeo-crestina a alungarii din Paradis, care ne provoaca atata suferimta noua Occidentalilor, si care este transmisa ca un blestem din generatie in generatie, este inexistenta. Ei eliberaza omenirea de acest mit al caderii din gratie, propovaduind adevarul conform caruia nu am parasit niciodata gradina, ca ne trim viata in interiorul sacrului, si nu separat de sacru.

Ei considera ca “suntem aici, nu numai pentru a creste porumb, ci ca sa crestem zei.”Cu alte cuvinte , participam efectiv , impreuna cu Divinul, in co-crearea universului nostru.Recunoastem ca totul in lumea noastra este sacru-inclusiv noi-si ca misiunea noastra este sa fim cea mai deplina expresie a acestei Divinitati.Avem incredere ca, atat timp cat traim in armonie cu Pamantul,Mama cea mare ne va asigura traiul.

Astfel putem relua legatura corecta cu natura, si putem trai in echilibru perfect, in “ayni”.

Din fericire exista o preocupare din ce in ce mai mare pentru a aduce inapoi vechile moduri de viata si valori feminine.Pastratorii Pamantului Laika au hotarat sa  impartaseasca cu lumea occidentala ritualurile lor de vindecare, in acest moment de tranzitie pe Pamant.

Este momentul sa incepem cautatam calauzirea in interiorul nostru si in natura! Acesta este scopul acestui curs!

Facilitator – Alina Crisan

1 Response

  1. Catalin
    Primul si cel mai complet articol legat despre acest subiect. iar faptul ca a fost transpus intr-o intalnire face 2 face il face cu atat mai pertinent. Felicitari

Leave a comment